Testimonials

Овој се презапишува постојано со нови податоци и не треба да се избрише.

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Македонски организации

Контакт информации за сите македонски организации во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Цркви

Контакт информации за сите Цркви и нивните активности во избраната земја. Кликнете тука за повеќе да прочитате.

Новости

Последни вести и соопштенија од новите веб страни на:

Ѓорѓија Џорџ Атанасоски...Македонска алијанса...

Последни вести

Соопштение по повод 59-годишнината од смртта на првиот претседател на Президиумот на АСНОМ и првиот претседател на Македонија – Методија Андонов Ченто

Претседателот на Македонска Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, по повод 59-годишнината од смртта на првиот Претседател на Президиумот на АСНОМ и првиот Претседател на Ма ...

повеќе ...

Писмена изјава по повод договорот на четирите партии

По повод новиот договор кој претставниците на четирите политички партии го постигнаа вчера, Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, го изјавува следното:

Македонск ...

повеќе ...

Писмена изјава - сочувство до семејствата на жртвите на терористичкиот напад во Ница

Почитувани,

Претседателот на Македонската Алијанса, Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, кој во моментот се наоѓа во САД, во врска со новиот терористички напад во Ница во кој беа убиени најмалку 84, а ...

повеќе ...

ОД ДЕНЕСКА ПРОДОЛЖУВААТ ПРЕГОВОРИТЕ ЗА НАДМИНУВАЊЕ НА КРИЗАТА МЕДИУМИТЕ, ЗАКОНОТ ЗА ВЛАДА И МВР НА РАЗГЛЕДУВАЊЕ

Македонија | 25/7/2016

Политичките партии до крајот на месецот мора да
се усогласат за измени на Законот за влада, МВР и за медиумите. Попладнево ќе
имаат нова средба и се очекува овој пат побрзо да ги надминат п ...

повеќе ...

СДСМ ПОБАРА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА ЕВРООБВРЗНИЦАТА ЗА ВМРО ДПМНЕ ИСТАТА ЌЕ СЕ КОРИСТИ ЗА БУЏЕТСКИ ПОТРЕБИ

Македонија | 25/7/2016

СДСМ ПОБАРА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА ЕВРООБВРЗНИЦАТА

ЗА ВМРО ДПМНЕ ИСТАТА ЌЕ СЕ КОРИСТИ ЗА БУЏЕТСКИ
ПОТРЕБИ

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија побара
да се стопира сед ...

повеќе ...

ДИК НА СЕДНИЦА РАСПРАВА ЗА СО СПОРНИТЕ 39.500 ГЛАСАЧИ КОГА ДА СЕ ОБЈАВАТ И КАКО ДА СЕ ПОСТАПУВА

Македонија | 25/7/2016

Државната изборна комисија попладнево заседава по
донесените измени на изборниот законик со кој ќе треба да се даде можност на сомнителните
гласачи за пререгистрација. Според дневниот ред, ...

повеќе ...

Силен земјотрес во Австралија, можна појава на цунами

Свет | 25/7/2016

Земјотрес со интензитет од 6,1 степен според Рихтеровата
скала е регистриран во близина на Австралија – соопштија австралиските
сеизмолози, кои оцениле дека земјотресот има потенцијал ...

повеќе ...

СУДИРИ ПОМЕЃУ ДЕСНИЧАРИ И ПОЛИЦИЈАТА ЗА ВРЕМЕ НА МУСЛИМАНСКИ МАРШ ВО ГРЦИЈА

Свет | 25/7/2016

Група од околу 150 екстремни десничари се судри со
полицијата во североисточниот дел на Грција, во областа Тракија, во обид да го
растурат маршот, организиран од грчката муслиманска заедниц ...

повеќе ...

ЛАВРОВ: ИСЛАМСКА ДРЖАВА Е СОСТАВЕНА ОД ПОРАНЕШНИ ОФИЦЕРИ НА САДАМ ХУСЕИН

Свет | 25/7/2016

ЛАВРОВ: ИСЛАМСКА ДРЖАВА Е СОСТАВЕНА

ОД ПОРАНЕШНИ ОФИЦЕРИ НА САДАМ ХУСРускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров,
изјави дека „’рбетот“ на борбената моќ н ...

повеќе ...

Публикации

Македонско Сонце

Историја

Вистината за Македонија

Религија

Галерија

Фотографии на македонско сонце

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Наслов

Македонија, Македонско Сонце ГА

Контакт

Контакт информации

Тел: +389 2 3130 137
Факс: +389 2 3130 377
Email: info@makedonskosonce.com